Vergaderen tot teambuilding

ongestoord

en zelfstanding

aan het

werk

Vergaderen bij De Rosse

Schone & frisse
lucht
Zowel
binnen als buiten

De Rosse biedt naast de mooie en rustige omgeving een locatie die nooit met meerdere groepen tegelijk gehuurd kan worden. Zo heeft u alle vrijheid om uw dag succesvol te maken. Verder is de opzet ook volledig naar de hand van de gebruiker aan te passen. De ruimtes worden via luchtverwarming op temperatuur gehouden, hierdoor blijft u ook verzekerd van schone en frisse lucht.

Vergaderen - netwerkborrel - heisessie
Presentatie - brainstormen - teambuilding
Epicurrence Badge

DE Aankleding
Bepalend voor een goed resultaat

Het organiseren van een symposium, teambuilding of zelfs vergadering is maatwerk. Niet alleen de stof zal de gasten bijblijven, de omgeving en aankleding van het geheel is bepalend voor een goed resultaat. Bert Wansink hecht er dan ook veel waarde aan om ieder evenement vooraf grondig door te spreken. Hierbij wordt gezocht naar de eigenheid van het bedrijf of persoon en wordt samen met u de aankleding en eventueel het programma hierop aangepast. Het is een spel om te zorgen voor een onvergetelijk moment voor uw gasten.

Een onvergetelijk moment

Het aangrenzende bos
en natuurgebied
vormt een fantastische plek
voor teambuilding

Of het nu gebeurt in de vorm van een wandeling in de mooie natuur of het aansteken van een kampvuur, de mogelijkheden zijn onbegrenst. Dit heeft al geresulteerd in diverse activiteiten waaronder ballonvluchten met Greetzz en survival in Nederland.

Moderne faciliteiten
met
historische charme