Trainingsruimte De Rosse

De kracht

van een

Trainingsruimte

zit niet in de grootte

Maar in de sfeer

Trainingsruimte De Rosse

Een inspirerende locatie
om met een
grote groep mensen
training te volgen.
Een omgeving met
een uniek karakter

De Rosse biedt naast een sfeervolle en uiterst flexibele zaal alle mogelijkheden om binnen of buiten de interactie op gang te brengen.
De Rosse heeft de ervaring en beschikt over een breed netwerk om uw programma aan te vullen tot het onvergetelijke moment die er voor zorgt dat de kennisoverdracht die u wilt laten plaatsvinden ook daadwerkelijk integreert.

Vergaderen - netwerkborrel - heisessie
Presentatie - brainstormen - teambuilding
Epicurrence Badge

DE SMAAK 
VAN HET OOSTEN

Een netwerkborrel is zakendoen in een niet zakelijke omgeving. Toegankelijk, ontspannen en prettig. De Rosse leent zich daar, binnen en buiten, bij uitstek voor. In samenwerking met Bielderman Catering verzorgt onze keuken verrassende gerechten, geïnspireerd  door de omgeving. Puur en biologisch. Uiteraard beschikken we over alle benodigde apparatuur, is onze oase van rust op kleine afstand van de A1 bij Deventer en hebben we parkeerruimte in overvloed.

De smaak Van het oosten

Onbegrenste mogelijkheden
Binnen & Buiten
In de mooie landelijke omgeving
en zelfs in de lucht

Of het nu gebeurt in de vorm van een wandeling in de mooie natuur of het aansteken van een kampvuur, de mogelijkheden zijn onbegrenst. Dit heeft al geresulteerd in diverse activiteiten waaronder ballonvluchten met Greetzz en survival in Nederland.

Moderne faciliteiten
met
historische charme