TRAINING & INSPIRATIE 
CENTRUM 

Boek hier uw symposium, presentatie, vergadering, teamdag of personal coaching

VAN PRESENTATIE TOT BESLOTEN VERGADERING
De rust en beslotenheid van Landgoed de Rosse zijn ideaal voor een ongestoorde focus. Faciliteiten, kennis, ervaring en de hartelijke wijze van ontzorgen, maken de locatie tot een uitstekende plek voor zakelijke ontmoetingen. In iedere accommodatie zijn de vereiste communicatiemiddelen aanwezig.


PERSONAL COACH
Bert Wansink begeleidt mensen uit de meest uiteenlopende disciplines met hun persoonlijke vraagstukken. Na een opleiding tot ZKM-coach (2009/2010) is hij sinds 2011 werkzaam als klankbord of procesbegeleider van personen. Door de ruime kennis van het ondernemerschap, familiebedrijven, overnames en verkooptracees,
is Bert Wansink de ideale sparringpartner.

ONTHAASTEN
Onze mensen gaan graag met cursisten op pad terwijl de sfeervolle setting, de uitstekende faciliteiten en de rustgevende natuur de rest doen. Gewoon even je hoofd leegmaken, praten met een goede sparringspartner of tot bezinning komen.

Onderstaande prijzen zijn een indicatie. Ieder event is immers persoonlijk en wordt door ons op maat aangeboden. Wilt u een hele dag of een meerdaagse sessie, dan is de prijs op aanvraag.