Training & Inspiratie
centrum

Een uniek karakter

Dé perfecte locatie voor het houden en geven van trainingen op een uitdagende locatie in het buitengebied van Bathmen (gemeente Deventer). Op jezelf, tussen koeien en paarden, midden in het landelijke. Uniek om zijn eigen karakter.

Reserveren

Een geschikte locatie voor een vergadering,
Symposium, presentatie of teambuilding

De juiste bestemming?

Is niet de plek, maar een nieuwe manier om naar dingen te kijken

Personal coaching door Bert is als een spirituele en toch praktische reis met een goede vriend, die je op weg naar het einddoel doet inzien dat het gereedschap voor succes in jezelf zit. Wanneer je dat inziet, is “the sky the limit”.
De juiste bestemming hebben we al,...

Training & Presentatie
GROUP & PERSONAL COACHING
Teambuilding
Locatie
Een goede locatie om met een grote groep mensen training te volgen. Een omgeving, met een uniek karakter.
Raimond hof
Een fantastische locatie voor onze teamdag, waarop presentaties, bezinning, communicatietraining en ontspanning natuurlijk in elkaar overliepen
Nathalie Schurink - Visser
Enorm veel mogelijkheden voor zakelijke en privé doeleinden.
Harold Kamphuis
De kracht van

een trainingsruimte zit niet in de grootte maar in de sfeer. .

De mogelijkheden die het geeft om naast de theorie ook de interactie met de mede cursisten op te zoeken. Dingen die allemaal meegenomen worden in het bepalen van de uiteindelijke daginvulling. De Rosse biedt naast een sfeervolle en uiterst flexibele zaal alle mogelijkheden om binnen of buiten de interactie op gang te brengen. Of het nu gebeurt in de vorm van een wandeling in de mooie natuur of het aansteken van een kampvuur, de mogelijkheden zijn onbegrenst. Dit heeft al geresulteerd in diverse activiteiten waaronder ballonvluchten met Greetzz en survival in Nederland. Bert Wansink heeft de ervaring en beschikt over een breed netwerk om uw programma aan te vullen tot het onvergetelijke moment die er voor zorgt dat de kennisoverdracht die u wilt laten plaatsvinden ook daadwerkelijk integreert.

Partners