Bert Wansink, eigenaar en beheerder van De Rosse, begeleidt mensen uit de meest uiteenlopende disciplines met hun persoonlijke vraagstukken. Na een opleiding tot ZKM-coach (2009/2010) sinds 2011 werkzaam als klankbord of procesbegeleider van personen. Door de ruime kennis van het ondernemerschap, familiebedrijven, overnames en verkooptracees, is Bert Wansink de ideale sparringpartner. Belangrijk uitgangspunt is dat hij wel begrip voor situaties heeft maar op zoek gaat naar het antwoord welke in de client zelf zit. Het vinden van jouw eigen oplossing en hiermee aan de slag gaan is heel natuurlijk en werkt feilloos, een advies van een ander aannemen en deze proberen te integreren is vele malen lastiger.

Ieder mens is uniek vanwege de unieke samenstelling van ervaringen, probeer daarom een mens niet in een theorie te drukken en bewaak de eigenheid en daarmee de eigenwaarde van ieder individu.

De gesprekken worden bij voorkeur gehouden op De Rosse vanwege de open en ongedwongen sfeer van deze locatie. De Rosse kent meerdere stemmings ruimtes, waardoor er altijd een prettige ruimte is voor ieder persoon. Ervaring heeft geleerd dat sfeer vaak onderschat wordt, terwijl deze van doorslaggevend belang is in dergelijke processen. Verder bestaat er de mogelijkheid om wanneer gewenst heerlijk uit te waaien in de omliggende natuur (vergeet je wandelschoenen niet!).

Wanneer je dat inziet, is “the sky the limit”!
Marc op de Weegh
jurist